|
| Автор |
Повідомлення |
|
ben
|
Тема повідомлення: Якій літературі віддаєте перевагу? Додано: Пон серпня 18, 2008 5:59 pm |
|
З нами з: Пон серпня 18, 2008 12:00 pm Повідомлення: 120 Звідки: Україна
|
Сам я люблю інколи почитати якісь літературу, віддаж перевагу бізнесу та компютерним книгам. А що читаєте ви 
_________________ Фанат
|
|
|
|
 |
|
Маюнка
|
Тема повідомлення: Re: Якій літературі віддаєте перевагу? Додано: Вів серпня 19, 2008 12:25 am |
|
З нами з: Пон серпня 18, 2008 12:07 pm Повідомлення: 136 Звідки: Київ
|
|
Люблю українську класичну поезію та "шестидесятників".
захоплююсь сучасною українською літературою - Прохасько, Андрухович, Іздрик, Матіос...
зарубіжну літературу також дуже люблю. зараз не в українських перкладах літературу читаю в основному лише за порадами друзів.
_________________ "Україно! Ти для мене диво! І нехай пливе за роком рік, Буду, мамо горда і вродлива, З тебе дивуватися повік.
Ради тебе перли в душі сію, Ради тебе мислю і творю — Хай мовчать Америки й Росії, Коли я з тобою говорю!"
В.Симоненко
|
|
|
|
 |
|
Rommel_pu
|
Тема повідомлення: Re: Якій літературі віддаєте перевагу? Додано: Вів серпня 19, 2008 6:42 pm |
|
З нами з: Пон серпня 18, 2008 9:32 pm Повідомлення: 98 Звідки: Стольний Київ
|
|
На першому місці у мене історична література та ідеологічні праці. З художньої дуже подобаються книги сучасного іспанського письменника Артуро Переса-Реверте.
|
|
|
|
 |
|
Віталій
|
Тема повідомлення: Re: Якій літературі віддаєте перевагу? Додано: Суб серпня 23, 2008 7:30 am |
|
 |
| Заставний |
|
|
Перечитав багато чого, в різні часи (залежно від того , до чого мав змогу долучитися)...читав різне....про дитинство не кажу (хочеться згадати В.Близнець" Звуки павутинки", "Земля світлячків") Войновіч, Солженічцин,Аксєнов.
Зараз читаю українських авторі , прямо зараз 2 том Богдана Лепкого..
|
|
|
|
 |
|
From Mars
|
Тема повідомлення: Re: Якій літературі віддаєте перевагу? Додано: П'ят грудня 12, 2008 10:52 pm |
|
З нами з: П'ят грудня 12, 2008 6:01 pm Повідомлення: 175 Звідки: Льв!в
|
|
Подобається психологічна, містична література, на зразок робіт Стівена Кінга. Також нещодавно зацікавилася Любком Дерешом
_________________ Sometimes I feel like talking to myself...And you?
|
|
|
|
 |
|
Маестро
|
Тема повідомлення: Re: Якій літературі віддаєте перевагу? Додано: Суб грудня 13, 2008 12:20 am |
|
З нами з: Чет вересня 25, 2008 2:52 pm Повідомлення: 204 Звідки: Київ
|
|
|
|
 |
|
Маюнка
|
Тема повідомлення: Re: Якій літературі віддаєте перевагу? Додано: Суб січня 03, 2009 4:05 pm |
|
З нами з: Пон серпня 18, 2008 12:07 pm Повідомлення: 136 Звідки: Київ
|
Маестро написав: Дереша мона почитати. Але не все.... "Поклоніння Ящірці" найкращий його твір. ІМХО я теж так думаю. література, яка захоплює, але нічого не лишає в душі. п.с. я зробила цей висновок, перечитавши всього Дереша ПІДЛІТКОВА література, позерство, розраховане лише на те, щоб шокувати
_________________ "Україно! Ти для мене диво! І нехай пливе за роком рік, Буду, мамо горда і вродлива, З тебе дивуватися повік.
Ради тебе перли в душі сію, Ради тебе мислю і творю — Хай мовчать Америки й Росії, Коли я з тобою говорю!"
В.Симоненко
|
|
|
|
 |
|
From Mars
|
Тема повідомлення: Re: Якій літературі віддаєте перевагу? Додано: Чет січня 08, 2009 6:10 pm |
|
З нами з: П'ят грудня 12, 2008 6:01 pm Повідомлення: 175 Звідки: Льв!в
|
Маюнка написав: я теж так думаю. література, яка захоплює, але нічого не лишає в душі. п.с. я зробила цей висновок, перечитавши всього Дереша ПІДЛІТКОВА література, позерство, розраховане лише на те, щоб шокувати Не знаю, я читала тільки Культ, на тому й закінчилося... Може і справді це все суцільна попса, але ІМХО Культ, принаймні, можна почитати)
_________________ Sometimes I feel like talking to myself...And you?
|
|
|
|
 |
|
|