|
| Автор |
Повідомлення |
|
ben
|
Тема повідомлення: Якої ви віри? Додано: Сер серпня 20, 2008 4:53 pm |
|
З нами з: Пон серпня 18, 2008 12:00 pm Повідомлення: 120 Звідки: Україна
|
Якої ви віри? Я вірю в Бога. Ось так коротко. 
_________________ Фанат
|
|
|
|
 |
|
Маюнка
|
Тема повідомлення: Re: Якої ви віри? Додано: Сер серпня 20, 2008 7:01 pm |
|
З нами з: Пон серпня 18, 2008 12:07 pm Повідомлення: 136 Звідки: Київ
|
|
віри християнської. належу до Української греко-католицької церкви.
_________________ "Україно! Ти для мене диво! І нехай пливе за роком рік, Буду, мамо горда і вродлива, З тебе дивуватися повік.
Ради тебе перли в душі сію, Ради тебе мислю і творю — Хай мовчать Америки й Росії, Коли я з тобою говорю!"
В.Симоненко
|
|
|
|
 |
|
Rommel_pu
|
Тема повідомлення: Re: Якої ви віри? Додано: Чет серпня 21, 2008 12:08 pm |
|
З нами з: Пон серпня 18, 2008 9:32 pm Повідомлення: 98 Звідки: Стольний Київ
|
|
Християнин. Конфесія - Українська православна церква КП.
|
|
|
|
 |
|
Davids
|
Тема повідомлення: Re: Якої ви віри? Додано: Чет серпня 21, 2008 12:53 pm |
|
З нами з: Пон серпня 18, 2008 6:18 pm Повідомлення: 39 Звідки: Луцьк
|
ідентично до Rommel_pu 
_________________ HardWare ман'як
|
|
|
|
 |
|
Віталій
|
Тема повідомлення: Re: Якої ви віри? Додано: Суб серпня 23, 2008 7:40 am |
|
 |
| Заставний |
|
|
Християнин. Конфесія - Українська православна церква КП. (дозволив собі цитату))
|
|
|
|
 |
|
Lucius
|
Тема повідомлення: Re: Якої ви віри? Додано: Сер серпня 27, 2008 1:13 pm |
|
 |
| Джура |
|
|
Я слов'янський язичник, ставлюся толерантно до усіх інших релігій, окрім тих що мають іудейське походження, оскільки вони несуть людиноненависницьку ідеологію. Я йду шляхом правди, тому не буду брехати вам, добрим людям, ви стали на стежку кривди. Я можу спілкуватися з вами, але ви, християни, не гідні поваги.
|
|
|
|
 |
|
Rommel_pu
|
Тема повідомлення: Re: Якої ви віри? Додано: П'ят серпня 29, 2008 11:35 am |
|
З нами з: Пон серпня 18, 2008 9:32 pm Повідомлення: 98 Звідки: Стольний Київ
|
Lucius написав: Я слов'янський язичник, ставлюся толерантно до усіх інших релігій, окрім тих що мають іудейське походження, оскільки вони несуть людиноненависницьку ідеологію. Я йду шляхом правди, тому не буду брехати вам, добрим людям, ви стали на стежку кривди. Я можу спілкуватися з вами, але ви, християни, не гідні поваги. В Україні нема язичників. Є багато людей, які себе такими вважають, але далі слів воно нікуди не заходить. Майже ніхто з так званих язичників не прочитав жодної давньої книги про їх релігію і все, що з нею пов"язано. Вони не роблять ніяких обрядів, а якщо і роблять - то це відверто щось вигадане сьогодні, але аж ніяк не ті обряди, що робили у давні часи. Якраз "перехід" цих людей до язичництва послаблює християнство і за цим усім стоять юдеї - їм це вигідно. Раджу тобі і всім іншим мєгаязичникам, які відвідають цей форум прочитати наступну статтю - http://laborant39.livejournal.com/15939.htmlХоч вона і про Росію, але у нас з цим повністю ідентична ситуація.
|
|
|
|
 |
|
Маюнка
|
Тема повідомлення: Re: Якої ви віри? Додано: Пон вересня 08, 2008 3:03 pm |
|
З нами з: Пон серпня 18, 2008 12:07 pm Повідомлення: 136 Звідки: Київ
|
Rommel_pu написав: Якраз "перехід" цих людей до язичництва послаблює християнство і за цим усім стоять юдеї - їм це вигідно.
цікаво, чим саме?
_________________ "Україно! Ти для мене диво! І нехай пливе за роком рік, Буду, мамо горда і вродлива, З тебе дивуватися повік.
Ради тебе перли в душі сію, Ради тебе мислю і творю — Хай мовчать Америки й Росії, Коли я з тобою говорю!"
В.Симоненко
|
|
|
|
 |
|
Маестро
|
Тема повідомлення: Re: Якої ви віри? Додано: Вів грудня 02, 2008 1:31 pm |
|
З нами з: Чет вересня 25, 2008 2:52 pm Повідомлення: 204 Звідки: Київ
|
|
|
|
 |
|
From Mars
|
Тема повідомлення: Re: Якої ви віри? Додано: П'ят грудня 12, 2008 7:49 pm |
|
З нами з: П'ят грудня 12, 2008 6:01 pm Повідомлення: 175 Звідки: Льв!в
|
|
Хмм, пояснювати довго... Одним словом, вірю в Бога (Надприродну Силу, Вищий Розум, Творця всього живого, інформаційно-енергетичний Потік...), у якому вигляді він би не був.
Нам, мабуть, ніколи повністю не осягнути хто, власне, такий, Бог, тому люди і спрощують все, згідно свого власного обмеженого досвіду і уявлень, іноді зводячи Його мало не до 'чоловічка на хмарці'. Думаю, кожна релігія має в собі частину правди (наприклад, Ісус Христос, Муххамед, різні Будди - були історичними особистостями), і частину вигаданого, що компенсує якусь 'недостачу' правди. Виходить трохи кумедно - всі релігійні люди, незважаючи на віросповідання, вірять у цілковиту правдивість саме своєї релігії, а це суперечить логіці) Звісно, різноманіття релігій необхідне, без нього ніяк не обійтись, та я, все ж, не буду відносити себе до жодного існуючого віросповідання - це, ніби, заганяти себе в рамки. Не буде нічого поганого, якщо братимеш все найкраще з різних релігій - можливо, тільки так можна уявити приблизну картину, хто ж такий Бог?
_________________ Sometimes I feel like talking to myself...And you?
|
|
|
|
 |
|
|