|
| Автор |
Повідомлення |
|
Маюнка
|
Тема повідомлення: Re: як знати чи кохаєш... Додано: Пон вересня 08, 2008 3:00 pm |
|
З нами з: Пон серпня 18, 2008 12:07 pm Повідомлення: 136 Звідки: Київ
|
особисто я знаю, що таке кохати. мені цікаво було дізнатись, що вкладають у це поняття чоловіки. саме наштовхнулась на ситуацію, коли питання постало наступним чином: "я щось відчуваю до дівчини але чи можу я знати напевно, що люблю"?
_________________ "Україно! Ти для мене диво! І нехай пливе за роком рік, Буду, мамо горда і вродлива, З тебе дивуватися повік.
Ради тебе перли в душі сію, Ради тебе мислю і творю — Хай мовчать Америки й Росії, Коли я з тобою говорю!"
В.Симоненко
|
|
|
|
 |
|
VikaANDR
|
Тема повідомлення: Re: як знати чи кохаєш... Додано: Пон вересня 29, 2008 3:07 pm |
|
 |
| Джура |
|
я вважаю., що кохати - це..... мммм.... коли говориш не просто "коханий(на)" а коли його згадуєш, то в тебе очі світяться!!! або щось таке 
|
|
|
|
 |
|
ben
|
Тема повідомлення: Re: як знати чи кохаєш... Додано: Пон вересня 29, 2008 7:06 pm |
|
З нами з: Пон серпня 18, 2008 12:00 pm Повідомлення: 120 Звідки: Україна
|
Ууу, якщо світяться очі, це вже остання стадія 
_________________ Фанат
|
|
|
|
 |
|
токмак
|
Тема повідомлення: Re: як знати чи кохаєш... Додано: Сер жовтня 15, 2008 8:24 pm |
|
 |
| Джура |
|
|
Коли ви розумієте, яким були дурнем(дурою), то ви були закохані. Якщо не розумієте, то закохані ще й досі.
|
|
|
|
 |
|
Маестро
|
 |
Тема повідомлення: Re: як знати чи кохаєш... Додано: Вів грудня 02, 2008 11:56 am |
|
З нами з: Чет вересня 25, 2008 2:52 pm Повідомлення: 204 Звідки: Київ
|
|
|
|
 |
|
Матюк
|
 |
Тема повідомлення: Re: як знати чи кохаєш... Додано: Чет грудня 04, 2008 7:09 pm |
|
 |
| Джура |
|
Підтримую Маестро, правду сказав! Кохання - то така зараза, від якої неможливо захиститись чи сховатись. Коли бажаєш його - воно вислизає з твоїх рук. Коли стрімголов тікаєш від нього, воно наздоганяє і хапає тебе у свої міцні обійми, з яких ще довго не випускатиме. Хто хоча б раз кохав по справжньому, той знає що таке кохання. А якщо дівчині цікаво, що на цю тему думає сильна половина людства, можу відповісти.  Кохання - це коли серед сотень облич випадково побачиш ЇЇ і в серці сильніше й сильніше розгорається негаснучий вогонь, розтікається по жилах, артеріях і сповнює все тіло... Це коли готовий усе життя прожити поряд із НЕЮ, коли весь світ готовий кинути до її ніг, коли все своє життя пожертвувати, щоб лише ще раз поглянути ЇЙ ввічі...  І ще багато схожих симптомів  . P.S. З "сильною половиною людства" я, звісно, трохи переборщив. Це лише моя особиста точка зору.
|
|
|
|
 |
|
shiny
|
Тема повідомлення: Re: як знати чи кохаєш... Додано: Чет грудня 11, 2008 9:54 am |
|
 |
| Джура |
|
VikaANDR написав: я вважаю., що кохати - це..... мммм.... коли говориш не просто "коханий(на)" а коли його згадуєш, то в тебе очі світяться!!! або щось таке  А коли в нього очі світяться, коли змінюється інтонація, якщо він щось говорить про мене, але він уникає зустрічей зі мною сам на сам, а коли вони всеж таки відбуваються, очей з мене не зводить і весь світ немов зупиняється для нас обох, коли він ладен за мене своє життя віддати, але не пускає мене до нього, коли сказав, що кохає, а потім сказав, що ніколи цього не казав, коли спитала: "То ти мене не кохаєш?", відповів, що цього теж не казав... І так вже два роки... Що то таке по-Вашому? 
|
|
|
|
 |
|
Маестро
|
Тема повідомлення: Re: як знати чи кохаєш... Додано: Чет грудня 11, 2008 11:23 am |
|
|
|
|
|
 |
|
shiny
|
Тема повідомлення: Re: як знати чи кохаєш... Додано: Чет грудня 11, 2008 12:17 pm |
|
 |
| Джура |
|
Маестро написав: Боїться напевно. Багато людей бояться висказати свої почуття  І лякається бути зі мною, розмовляти? Але невже страх може бути сильніший за кохання, Ви в це вірете?
|
|
|
|
 |
|
Маестро
|
Тема повідомлення: Re: як знати чи кохаєш... Додано: Чет грудня 11, 2008 1:06 pm |
|
|
|
|
|
 |
|
|